SMart Team

Här är vi som arbetar på SMart i Sverige

 

Niklas Hellberg

Handledare och koordinator

Med sin bakgrund som regissör och konstnär, använder Niklas Hellberg sina färdigheter i projektledning för att inleda en dialog mellan kreatörer och andra. Han gör detta med kultur planering och stadsutveckling, och iscensätter olika händelser, både konstnärliga och pedagogiska. Han har också producerat dokumentärer kopplade till större projekt som Upplands Väsby kommun. Han arbetar också med ett styrelsearvode samverkansgrupp som har ett antal demos du kan hitta här.

 

Frida Wikström

Kommunikatör och handledare

Frida har lång erfarenhet både som frilansande kreatör och som kommunikatör. Hon har tidigare arbetat som kommunikatör och samordnare inom Stockholms Stad och vid Stockholms universitet. 2013 grundade hon productions gruppen Floating Pictures som har drivit flera profilerade interaktiva ljuskonst evenemang i det offentliga rummet både i Sverige och i Storbritannien. Därifrån har Frida en bred kunskap och förståelse för rollen som kulturproducent och frilansare.

 

Jesus Redondo

Ekonom

 

 

 

Jack Lundh

Ekonom

Ursprungligen från finansiering industrin Jack har arbetat med stora och små företag. Han är en pionjär inom Umbrella Sysselsättningen i Sverige när han ledde Vascaia. Jack förvaltar back-office team för alla transaktioner.